Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Bodrum’un top 3 gece mekanı

Yalıkavak Tilkicik Koyu'ndaki kapısında kuyruklar oluşan, Cihangir'in meşhur Hazine'si. Geçtiğimiz yıl burası Mikonos'un meşhur İnterni'siydi ama ruhu yoktu, bu sene Hazine ile bambaşka bir ambiyansa sahip. Yaz boyunca mekanda Boygar, Zeynep Bastık, Özay Bakır ve Yol Project dönüşümlü olarak sahneye çıkacak. Cihangir samimiyeti Bodrum'da da aynen devam ediyor. İstanbul Hazine'nin başarısından sonra Tayfun Topal, Bodrum için de yapmış yapacağını... Unutmadan, çıkışta Hazine'nin yanında duvarlarında kamyon yazıları olan Bi Alt Kat'a da uğrayın; Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses şarkıları eşliğinde mantınızı yiyin.


Hazine

Marina Yacht Club, Bodrum'la özdeşlemiş mekanların başında gelir. Yıllardır çizgisini bozmadan hizmet verir. En önemlisi de yüksek hesap muhabbetlerinden uzaktır. Üst katta kale manzarasını seyre dalarak lezzetli yemekler yiyip, alt katta Fatih Erkoç'un muhteşem şarkılarıyla eğlenebilirsiniz.


Marina Yacht Club

PİZZALARI DENEYİN
Yalıkavak Palmarina'nın meydanında bulunan Agency, tatilcileri her gün farklı bir sanatçı ve müzik grubunun sahneye çıktığı lüks eğlence anlayışıyla karşılıyor. Özellikle ilk single'ı 'Zaman Olur'u müzikseverlerle buluşturan Zeynep Özyılmazel'in sahnesi çok özel. Mekanın eğlence programının dışında oldukça farklı bir mönüsü de var. Diyeti bir kenara bırakıp özellikle pizzalarını mutlaka denemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA